Lydbøger Online workshops Online foredrag

Produkt


Alternativer til Skældud (Mp4, Mp3 og .pdf tilmelding)

Alternativer til Skældud - online workshop

Få hjælp til at skabe en gladere hverdag i din børnefamilie med mere overskud og færre konflikter.
Vi forældre kan alle komme til at skælde ud når vi bliver presset, selvom vi godt ved at det ikke er godt for vores børn.

På denne online workshop får du konkrete redskaber til hvordan du kan afløse dine skældud med de egenskaber du gerne vil stå for, som forælder.

Tag workshoppen henover 4 uger, en aften om ugen, når det passer dig. Du får adgang til workshoppen i et helt år, så du kan tage den i dit tempo.

Når vi vil bruge alternativer til at skælde ud betyder det ikke, at børn bare skal have lov at gøre lige hvad der passer dem, uden vi skal blande os!

Vi forældre kan lære at guide vores børn kærligt, så de både gør hvad vi beder dem om, samtidig med at de bibeholder deres selvværd. - Ulempen ved skældud er bl.a. at det nedbryder selvværd, og det er jo IKKE det forældre ønsker for deres børn.

Ja Tak til glade børn, med et sundt selvværd.

Deltagerne på workshoppen siger:

- "Det virker! Jeg skælder mindre ud og nyder mine børns glade øjne mere."

- "Jeg vidste at jeg ikke ville skælde ud, men kom alligevel til det gang på gang, for jeg manglede værktøjer til hvad jeg skulle gøre i stedet - dem har jeg fået på skældud workshoppen med Christina!"

- "Workshoppen er fantastisk - og hård - men det hele værd!"

- "Her er en markant bedre stemning i vores familie - TAK! Workshoppen er mere end guld værd!"

Familievejleder Christina Abildgaard giver dig viden, inspiration, redskaber, øvelser og ‘what-to-do’. Du kan arbejde i ro og mag med opgaverne, hjemme foran din egen computer. Alene, eller begge forældre sammen.

Du bliver guidet kærligt til at skælde mindre ud og få en gladere børnefamilie.

På workshoppen får du:

✓ Konkrete redskaber til at erstatte skældud med nærvær

✓ Mere overskud i din hverdag

✓ Oplevelsen af at være en endnu bedre forælder

Fra workshoppen får dine børn:

✓ Mindre skældud og højere selvværd

✓ Roligere og mere nærværende forældre

✓ En gladere hverdag

Christina Abildgaard er Familievejleder og Marte Meo supervisor og har udviklet denne workshop særligt til forældre.

Christina har siden 2007 hjulpet forældre med de små og store udfordringer der er i en børnefamilie. Læs mere om Christina her eller besøg facebooksiden med over 15.000 likes her

På denne online workshop guider Christina dig kærligt til at arbejde med Alternativer til Skældud, hvor du får enkle øvelser, der giver dig og din familie færre konflikter og bedre stemning til hverdag.

Tag et modul ad gangen, med ca en uge imellem hver, for at opnå bedst effekt. Du kan arbejde med workshoppen i dit tempo- du har ubegrænset adgang i et helt år.

Praktisk Om Workshoppen:

Workshoppen består af 4 Moduler med film, 4 arbejdsark og 3 lydfiler.

Du modtager et link med adgang til alt materialet i workshoppen.

På de 4 Inspirationsfilm får du en masse viden om Skældud og især om hvad du skal gøre i stedet for at skælde ud. Du får redskaber til at identificere hvad der får dig til at skælde og finde dine styrker til at blive den forælder du gerne vil være.

Hvert modul vil indeholde forskellige temaer omkring Alternativer til skældud, øvelser og konkrete redskaber som du allerede kan bruge dagen efter.

Du vil hurtigt kunne mærke effekten af workshoppen, både på dig selv, dine børn og familie.

Jeg anbefaler at du/I laver en ugentlig aftale, og skriver i kalenderen, hen over 4 uger, hvor I arbejder med modulerne i kronologisk rækkefølge. F.eks. hver mandag kl 20 i 4 uger - men du bestemmer selv!

Print arbejdsarkene ud, tag en lækker kop at drikke og sæt dig/jer godt tilrette og se film. Hjemme foran din computer kan du, anonymt, arbejde selvstændigt med at blive den forælder DU gerne vil være.

Workshoppen indeholder:

4 moduler på Inspirationsfilm
3 lydfiler
Arbejdsark


Vil du betale med mobilepay så overfør beløbet til 79978, skriv 'Skældud WS' + din mail i feltet.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor meget tid skal jeg bruge på workshoppen?

I workshoppen kan du aktivt arbejde med 1 workshop af gangen, en gang om ugen (ca 1½ til 2 timer), i 4 uger.

Du kan arbejde med materialet lige når det passer sig.

Imellem modulerne er der små opgaver som du øver dig på i hverdagen, imens du er sammen med dit barn.

Når du bruger redskaberne fra Workshoppen oplever du den effekt at du får mere overskud til dine børn og til dig selv OG du får gladere børn!

Det kræver dog at du aktivt arbejder med opgaverne - gamle vaner, som skældud, ændrer sig ikke, før du gør noget aktivt ved dem ;)

Skal jeg arbejde med workshoppen lige når den sendes til mig?

Nej, du kan arbejde med materialet lige når det passer sig, og ikke nødvendligvis lige når det frigives. Jeg anbefaler at du afsætter et fast tidspunkt ugentligt, i de 4 uger til at arbejde med materialet.

Da du har adgang et helt år, har du mulighed for at arbejde med workshoppen flere gang, for at styrke effekten.

Når jeg har købt min billet, hvad skal jeg så gøre?

Når du har købt din billet her, skal du ikke gøre mere lige nu. Når workshoppen starter mandag, får du tilsendt en mail med link med adgang til alt materialet i workshoppen (hold evt øje med spammail).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christina Abildgaard på mail: info@martemeoterapeuten.dk eller tlf: 53772933.

Pris: 995,-
Køb