Kvinden bag

Mit navn er Christina Abildgaard. Jeg brænder for det gode samspil og vejen dertil!

Jeg er kvinden bag (og foran) martemeoterapeuten.dk, hvorfra jeg tilbyder kurser for professionelle omsorgsgivere, oplæg på personalemøder, holder foredrag for forældre samt giver onlinefamilie vejledning.

Derudover har jeg facebooksiden "Marte Meo – vejledning til forældre", der følges af flere tusinde, med interesse for anerkendende kommunikation.

Lidt af min historie: Jeg har arbejdet med dagplejebørn, børnehavebørn, børn med særlige behov, anbragte børn og unge og masser af børnefamiler.
Mine milepæle: Pædagog (2005,) Marte Meo terapeut (2007), Mor til Anton (2008), Mor til Olivia (2010), NLP Business Practitioner (2015), Marte Meo lærervejleder (2015) og Marte Meo supervisor (2017)

Med mit store engagement i udviklingsstøttende samspil, samt brede praksiserfaring, er jeg, som underviser/foredragsholder, kendt for at kunne omsætte ankerkendende teori til håndgribelig praksis, med billeder og lyd i et let forståeligt sprog.

Jeg brænder for børnefamilierne! På online familievejledning giver jeg forældre brugbare redskaber til små ændringer, der skaber store positive forandringer i familiens trivsel.

Det er muligt at booke mig til online familievejledning, et fagligt oplæg for pædagogisk personale eller til et foredrag for forældre.

Kontakt mig her

I en periode sad jeg i bestyrelsen i den danske Marte Meo forening.

Jeg er fortsat medlem af foreningen og deltager i deres arrangementer for at holde mig ajour med Marte Meo.

www.martemeo.dk